Μουσικό Δρώμενο ‘Ξάνα Μαζί’

Η ομάδα νέων μουσικών και φίλων του μουσικού εργαστηρίου του Ιδρύματος Πολιτιστικής Δημιουργίας, Μουσικοτεχνάσματα, διοργάνωσε το μουσικό δρώμενο «Ξανά Μαζί». Η χορηγία του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου και του προγράμματος ReCOVer20, καθώς επίσης και η υποστήριξη του Μουσείο Πιερίδη – Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου, το οποίο παραχώρησε τον πανέμορφο του κήπο, χάρισαν ένα μαγευτικό απόγευμα σε παιδιά, νέους και στις οικογένειες τους.

Το μουσικό δρώμενο ήταν ένα εμψυχωτικό πρόγραμμα, ειδικά διαμορφωμένο για νέους και παιδιά, με αφορμή τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει στην ψυχική υγεία των ανθρώπων (άγχος και μοναξιά), η παρούσα κατάσταση λόγω της παγκόσμιας πανδημίας του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, το κοινό παρακολούθησε την αφήγηση του παραμυθιού “My Hero is You”, που δημιουργήθηκε από τα παιδιά για τον οργανισμό της Unicef στο πλαίσιο δράσεων της Ομάδας Αναφοράς για την Ψυχική Υγεία και την Ψυχοκοινωνική Στήριξη.

Τα παιδιά εμπλάκηκαν σε μουσικές δραστηριότητες μαζί με τους μουσικούς αφού στην είσοδο τους δόθηκαν δωρεάν μουσικά όργανα. Με τις μελωδίες τους, συνόδευσαν την μουσική αφήγηση και έφυγαν χαρούμενη με μια βαλίτσα όμορφες σκέψεις.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε στιγμές από το μουσικό μας δρώμενο στον παρακάτω σύνδεσμο εδω.  

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: